800 درخواست احداث پمپ بنزین ثبت شده / از صنف مشاوره بگیرید

 

رئیس صنف جایگاهداران کشور با تأکید بر اینکه موافق شفاف سازی اصولی ثبت مجوزها هستیم، گفت: به منظور آگاهی بخشی به متقاضیان، آماده مشاوره‌دهی به متقاضیان سرمایه گذاری هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از چشم اندازهای مهم اقتصادی دولت سیزدهم تسهیل شرایط صدور مجوزهای کسب و کار بوده است. در این راستا معرفی مجوزهای تمامی دستگاه‌ها و اتصال آنها به درگاه ملی مجوزها در دستور کار قرار گرفته است.

یکی از مجوزهای مهمی که صدور آن در سال‌های گذشته با مشکلاتی همراه بوده است و امید می‌رود که با روند جدید تسهیل شود، مجوز احداث جایگاه‌های سوخت است.

در این رابطه اسد الله قلی زاده، رئیس صنف جایگاه داران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بنا به اطلاع ما حداقل بیش از ۸۰۰ تقاضا برای مجوز ثبت شده است، در بین تقاضاهای ثبت شده مشاهده می‌شود که درخواست مجوز و احداث جایگاه در کلانشهرها برای سرمایه گذاران جذاب نیست و بنا به اطلاع ما تقریباً هیچ درخواستی در این نقاط ثبت نشده است و اکثریت تقاضاها مربوط به نقاطی هست که جایگاه‌های فعال آنها زیان ده هستند. همچنین تقریباً ۷۰ درصد تقاضاها دارای مدارک صحیح و مورد نیاز نیستند که خصوصاً در اسناد مالکیت زمین بیش از دیگر موارد نقص مشاهده می‌شود.

قلیزاده گفت: با توجه به اینکه متخصصین هر فعالیت شغلی بیش از سایرین اطلاعات در مورد آن و میزان درآمد، مخاطرات و مشکلات دارند، تصمیم گرفتیم که با آگاهی بخشی از طریق مشاوره رایگان به علاقه مندان متقاضی مجوز و احداث پمپ بنزین ارائه کنیم و ایشان را در اتخاذ تصمیم درست که موجب ایجاد درآمد پایدار در مقابل سرمایه گذاری شود یاری نمائیم

وی ادامه داد: هم اکنون با راه اندازی درگاه ملی مجوزهای کشور و ثبت تقاضاها که اکثراً در حاشیه شهرها و راه‌های مواصلاتی کشور است می‌توانیم به متقاضی دقیقاً میزان سرمایه گذاری، تخمین درآمد و مشکلات احتمالی ایجاد پمپ بنزین در موقعیت جغرافیایی مدنظر را با مستندات توضیح دهیم تا بتواند تصمیم درستی که به نفع خود و کشور باشد را اتخاذ کند. به همین منظور مردم و متقاضیان می‌توانند از طریق شماره تلفن ۰۲۱۷۷۵۲۲۶۷۸ یا ایمیل irfsu۱۳۴۳@gmail.com و حتی برای اطلاع دقیق و کامل به صورت مراجعه حضوری به مجموعه صنفی ما مراجعه نمایند و همکاران ما به صورت دقیق ایشان را راهنمایی خواهند نمود.

رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فراورده‌های نفتی کشور اظهار کرد: در مورد صدور مجوز به صورت شفاف مشکلی نداریم و اتفاقاً به دنبال شفاف سازی هستیم ولی با توجه به حجم سرمایه گذاری، عدم امکان تغییر کاربری پس از احداث، نرخ‌های تکلیفی فرآورده و حق‌العمل جایگاه، جلوگیری از رشد مصرف و امثالهم عواملی هستند که باید در اعطای مجوزها مدنظر قرار گیرند و ضرورت عملیاتی وجود جایگاه سوخت در یک مکان خاص بررسی فنی شود تا مشکلات بیشتر نگردد.